ajánlatok
 


Jelenleg közel 30 mikro-, kis- és középvállalkozás teljeskörű könyvelését, bérszámfejtését végezzük. Ellátjuk ügyfeleink adópolitikájának kialakítását, pénzügyi feladatait valamint kontrolling munkáját.

Emellett speciális ügyfeleink részére minden igényt kielégítő, vállalatirányítási rendszereket, illetve vezetői döntés-előkészítő rendszereket tervezünk, fejlesztünk és működtetünk.

Megbízóink tevékenysége a termeléstől az értékesítésig, a gyártás és a szolgáltatásnyújtás széles skáláját öleli fel. Megtalálható közöttük biztonságtechnikai termékek gyártója, forgalmazója, ingatlanfejlesztő, -üzemeltető, -értékesítő, -közvetítő, fuvarozó és szállítmányozó. Partnereink export-import tevékenységet folytatnak mind az Európai Unió tagállamaival, mind harmadik országokkal, ezért az EU adótörvényeinek ismerete és alkalmazása elengedhetetlenek számunkra.

Az adóbevallások benyújtása a saját nevünkön történik átvállalva ezzel a felelősséget a megbízótól.

A TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS TARTALMAZZA:

  1. kettős könyvvezetés
  2. adóbevallások elkészítése (NAV, Önkormányzati Adóhatóságok)
  3. adatszolgáltatás (KSH)
  4. éves beszámoló készítése
  5. közbenső mérleg készítése
  6. analitikák vezetése
  7. könyvelési tanácsadás, konzultáció

NAPRAKÉSZ KÖNYVELÉS

Igény esetén vállaljuk a bankkivonatok, szállító, vevő számlák naprakész könyvelését. A naprakész adatok alapján lehetőség nyílik a vállalat pénzügyeinek napi szintű elemzésére. A bankkivonatok napi könyvelésével a kintlévőségkezelés egyszerűbbé és gyorsabbá válik.


EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

        Új ügyfeleinknek az első havi könyvelési és bérszámfejtési díj 0 Forint.

        Havonta egyszer házhoz megyünk a könyvelési bizonylatokért Budapesten és környékén.